У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Національний Хор України ім. Г. Верьовки. Ювілейний концерт

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 26 БЕРЕЗНЯ 2021 19:00 НА 22 КВІТНЯ 2021 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Концерт Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Г. Г. Верьовки «Ювілейний концерт»
 
Національний заслужений академічний український народний хор України імені Г. Г. Верьовки вперше презентує великий святковий концерт «Ювілейний концерт 75 років з вами».
 
В його програмі оригінальне виконання етнічно-фольклорних композицій в поєднанні з вокально-хореографічнми сценами, в яких народні мотиви вдало синтезуються із сучасними прийомами композиторського письма та аранжування.
 
Прозвучить не тільки легендарний «Щедрик», а й найкращі різдвяні пісні інших народів світу. Завдяки сучасним декораціям та відео-ефектам, гості концерту поринуть в справжню різдвяну казку.
 
Існує дуже добра традиція в ці святкові дні – ходити в гості з колядою. Тож Національний заслужений академічний український народний хор України імені Г. Г. Верьовки запрошує усіх приєднатися до неймовірної події – концерту «Різдво іде по світу» і заколядувати разом, поринувши у світ вокальної та танцювальної культури України.
 
Глядач гарантовано отримає гарний настрій та позитивні емоції. А це дуже важливо, адже з Вашими щирими почуттями, до Вас в дім прийдуть Господні благословення, мир, радість та любов.
 
Хор Верьовки – найбільший український професійний хоровий колектив, який з 11 вересня 1943 року тріумфально поширює світом українську народну пісню та українське музичне мистецтво.

Придбати квиток на Національний Хор України ім. Г. Верьовки. Ювілейний концерт можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Звягель.

Національний Хор України ім. Г. Верьовки. Ювілейний концерт відбудеться 22 квітня 2021, 19:00, четвер в Палац культури ім. Лесі Українки. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.